Hungarian (formal)
Oktatás Minőségi Franciaoktatás védjegy

Hivatalos Védjegy "Minőségi Franciaoktatás"

logo Français Langue Etrangère

>

Az AZURLINGUA 2007-ben megszerezte a "Minőségi Franciaoktatás" Védjegyet.

Az Azurlingua az egyik első külföldieket fogadó francianyelv-iskola (FLE) Franciaországban, amely megkapta a hivatalos védjegyet pedagógiai módszereinek, helyszíneinek és szolgáltatásainak színvonala alapján (adminisztráció, beíratkozás, szálláslehetőségek, stb.).       

Ez a Minőségi Védjegy a Francia Állam döntése következtében született meg az Oktatásügyi- és a Külügyminisztérium valamint a Francia nyelv és a Franciaországi nyelvek általános Bizottságának közreműködésével, akik megbízták a Pedagógiai Tanulmányok Nemzetközi Központját (CIEP) azzal, hogy dolgozzanak ki egy védjegyrendszert a franciát mint idegen nyelvet oktató franciországi intézmények számára.

Ez az eljárásrendszer lehetővé teszi azoknak az iskoláknak a megjelölését, kiválasztását és további fejlődését, melyek az elvárt minőséget nyújtják a nyelvoktatás és az egyéb szolgáltatások terén. Nyelviskolánk természetesen támogatta ezt az eljárást, mely lehetővé teszi, hogy a legjobb körülmények között lehessen Franciaországban franciául tanulni.

http://www.azurlingua.com/label-qualite.htm

A minőséggel kapcsolatban...

>

Interjú a nyelviskola igazgatójával, Jean-Luc Librati-val

A 2007-es év meghozta az Azulingua nyelviskola számára a szakmai megbízhatóság bizonyítékát, mivel az iskola megkapta a "Minőségi Franciaoktatás Védjegyet". Hogyan lehet kiérdemelni ezt a megkülönbözetetést?
Jean-Luc Librati - Amikor 1990-ben megalapítottuk az Azurlingua nyelviskolát, nagyon pontos elképzeléseink voltak azokról a célokról, amelyeket kitűztünk magunk elé: az volt a célunk, hogy bekerüljünk a legjobb franciaországi francianyelv-iskolák közé. Az évek során tehát folyamatosan tökéletesítettük szolgáltatásainkat. Mivel közeli kapcsolatban vagyunk  diákjainkkal, könnyen megismerhettük az igényeiket és az elvárásaikat. Az Azurlingua nyelviskolában a legjobb munkakörülmények között sajátíthatják el a francia nyelvet vagy tökéletesíthetik nyelvtudásukat. Az az előnyünk is megvan, hogy egy csodálatos tájegységen található az iskolánk. Nizza, Cannes, Antibes, Juan-Les-Pins, Monaco, Grasse, Saint-Paul de Vence, Saint-Tropez ... A Côte d’Azur fantasztikus helyszínei!

Miért akartak ezek a francia intézmények védjegyrendszert kialakítani a franciát mint idegen nyelvet oktató iskolák számára?

Jean-Luc Librati - A diákok, akik úgy döntenek, hogy Franciaországba jönnek franciául tanulni, szeretnék az országot és a szokásainkat is megismerni. Teljes egészében szeretnék kihasználni az itt töltött időt, gondok és kellemetlen meglepetések nélkül. A védjegyrendszer lehetővé teszi számukra, hogy megbízzanak abban az iskolában, amit kiválasztanak, hiszen lehetőségük van összevetni a különböző iskolákat konkrét kritériumok alapján. Röviden, megóvja őket a rossz választásoktól.

Milyen objektív kritériumok alapján értékelik az iskolákat?

Jean-Luc Librati - A minőség kritériumai közé tartozik az oktatott anyag, a képzések sokfélesége, az oktatók minősítése, az irodai munkatársak elérhetősége, a kulturális programok színvonala, a felszerelés korszerűsége, a helyiségek berendezése és a szállások konfortossága.
A védjegyrendszer egy garancia, a minőség garanciája. Mivel iskolánk már elérte a megfelelő szintet, ami a védjegyhez kell, nem kellett emiatt változtatnunk a szolgáltatásainkon, így árat emelnünk sem kellett jelentős mértékben.


http://www.azurlingua.com/adultes/adultes.html

Astuce

Pensez à notre service transfert moins cher qu’un taxi il vous garantit un accueil personnalisé et vous accompagne directement à votre lieu de résidence

 

Les bonnes raisons de venir à Azurlingua...


Des sessions pour vrais débutants


Un label qualité reconnu par le gouvernement français.


Des tarifs et des offres "sur mesure" qui correspondent à vos attentes.


Une reconnaissance institutionnelle (partenariats universités).

11 niveaux de français,  Azurlingua vous propose une pédagogie sur mesure !


NEW : Vous avez la possibilité de payer en 2,3 ou 4 fois sans frais.


Et d'autres encore
 
 

ü  11 niveaux de français,  Azurlingua vous propose une pédagogie sur mesure !

image image image

Facebook Légy Rajongó

 
Réseaux sociaux

Recommandez-nous sur Facebook !Vous avez aimé cette page ?
Alors aidez nous à la rendre populaire !


Videó

Üdvözöljük Azurlinguában


Cours Professeurs

Stages pédagogiques

formation pour Professeurs

formations pour professeurs

Teniszezés Auronban és Nizzában

Játék, szett és Mérkőzés

programmes tennis Nice pour adolescents

Franciatanfolyam + Tenisz


Nous sommes membres
soufflecampus francecsnfla

Ils nous font confiance

centre d'examen SELFEE